Jeg har utviklet et grunnleggende og enkelt online-kurs i Tankefeltteknikker. Kurset består av to moduler hvorav hver modul består av 4 videoer med grunnleggende innføring i selvhjelpsteknikken TFT.
Ved kjøp av hver modul, mottar du 4 filmer hver gang. Disse filmene er dine til odel og eie, og du kan ta de fram og bruke de som veiledning så ofte du vil.

Jeg liker å gjøre ting enkelt og ønske derfor ikke å kjøre løpet med å først lure deg inn i «loopen» ved hjelp av en gratis innledning til dette onlinekurset. Hos meg får du rett og slett de filmene du trenger med en gang, og du får de til odel og eie, og det er ingen tidsbegrensing på hvor lenge du kan disponere de.

Priser
Dette onlinekurset er basert på kursene jeg tidligere har holdt både med deltakere som er fysisk til stede og på kurs jeg har holdt via zoom. Jeg har da tatt betalt kr 600.- for kursene.

I og med at dette er et onlinekurs hvor du får tilsendt filer med instruksjoner og veiledninger, er dermed prisen du får tilbudt helt VILL!

Modul 1: Kr 200.-

Modul 2: Kr 200.-

Ønsker du å kjøpe dette onlinekurset?
Send en e-post til elisabeth @kraftsenteret.net og merk e-posten med online-kurs. Jeg sender deg da en betalingslenke fra Zettle og når jeg har mottatt betling fra deg, mottar du vidoene dine.