Velkommen til online-kurs på Zoom!

Kunne du tenke deg å få en enkel innføring i en teknikk som veldig ofte reduserer eller tar bort hodepine og spenningssmerter?
Og som ofte reduserer eller tar bort vonde og uønskede følelser som f.eks. fobier. sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet?
I dette kurset får du en forenklet innføring i hvordan du kan bruke disse enkle teknikkene på deg selv eller andre.

På bare 3 timer lærer du hvordan du kan hjelpe deg selv og dine nærmeste med å redusere eller ta bort stress, spenninger, smerte, og begrensende/vonde følelser.

TFT som selvhjelpsteknikk er enkel å lære, enkel å bruke, virker ofte og raskt. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en dyktig TFT-terapeut.

TFT er å stimulere kroppens meridiansystem samtidig som en følelse er aktiv. Stimuleringen kan like gjerne gjøres av klienten selv som av terapeuten. Derfor er TFT meget godt egnet både som selvhjelpsteknikk og for en terapeut til å hjelpe via nettet. Dette er selvsagt enda mer aktuelt slik situasjonen er nå.

På mini-kurset får du høre om, se og oppleve TFT i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Kurset er interaktivt så du kan stille spørsmål underveis.

Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT. Metoden brukes også stadig oftere til prestasjonsforbedring innen toppidrett, kultur og i næringslivet.

Ved kurset slutt får du et skjema med beskrivelse av behandlingspunktene og de viktigste teknikkene slik at du selv kan bruke dette.

Pris: kr. 450,- (Du melder deg på via lenken under, pr telefon, melding via Kraftsenterets facebookside eller mail)

Betaling foregår på iZettle-link i forkant av kurset. 

  1. Du melder deg på hos meg via link under med kontaktinfo, pr. telefon, melding eller mail. 
  2. Jeg sender deg en link til din telefon fra min iZettle betalingsterminal og du følger anvisningen i meldingen. 
  3. Når betaling er mottatt får du tilsendt mail med en link til Zoom.

    Det er veldig enkelt og krever ingen forkunnskaper.

Kursholder Elisabeth Sagfjæra er en erfaren TFT-terapeut og -instruktør hos Kraftsenteret med utdanning hos MUIS https://www.nakotip.no/index.php.
Hun er også utdannet Hypnoterapeut med Regresjon/Vektreduksjon/Røyke-snusslutt hos Lionheart Training ved Steve Burgess.

Påmelding/mer informasjon, ta kontakt: tlf. 93036919/
e-mail: elisabeth@kraftsenteret.net

Meld deg på ved å klikke linken under og fyll ut kontaktskjema.

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.