Kraftsenterets terapi-del er slått sammen med Steinsmias steiner, krystaller, mineraler og smykker og heter nå i sin helhet Kraftsenteret.
Nye lokaler i Selbu er på plass i Selbuvegen 1589,rett ved Riksveg 705 på vei fra Trondheim/Stjørdal mot Selbu, Tydal og Røros. Butikken har parkeringsplasser rett utenfor, så det er bare å svinge innom på vei til eller fra – eller om du har bestemt deg for å ta turen innom ens ærende for å se hva Kraftsenteret har å by på.

I butikken finnes det også et eget rom for terapipraksisen til Kraftsenteret hvor du kan få behandling med Tankefeltterapi/EFT eller Hypnoterapi.
Terapitimene vil foregå utenom butikkens åpningstider.


For åpningstider, klikk her


For å bestille time, ring 45 73 75 70 eller send en e-post til

elisabeth@kraftsenteret.net


Krystaller, mineraler, smykker og gaveartikler
Krystaller, mineraler, smykker og gaveartikler

Hos Kraftsenteret finner du et stort utvalg av krystaller, tromlede stener, rå stener, smykker og gaveartikler laget av sten.

TFT/EFT og Hypnoterapi
TFT/EFT og Hypnoterapi

Hos Kraftsenteret Kan du få hjelp med følelser og smerter vha terapiformene Tankefeltterapi, EFT (Emotional Freedom Technique) og Hypnoterapi.

Hudpleie og såper
Hudpleie og såper

Hos Kraftsenteret får du kjøpt hjemmelagede Dagkremer, Salver og Leppepomader laget av naturlige produkter og høykvalitets eteriske oljer med gode egenskaper.

Grafiske og kreative tjenester
Grafiske og kreative tjenester

Kraftsenteret har 25 års erfraing innen Grafiske fag og tilbyr Grafiske-, kreative- og markedsføringstjenester for små og mellomstore bedrifter.

Eteriske oljer
Eteriske oljer

Kraftsenteret har kunnskap om eteriske oljer og kan gi råd om hvordan man kan bruke de ifht emosjoner, smerter og andre plager.

Livsstil
Livsstil

Hvordan er man best aktiv?
Tips og råd og hvordan man kommer i form på en naturlig og behagelig måte.


NYHETSBREV