Et samlet Kraftsenter!

Da har tiden kommet for å samle alt under en nettside, framfor å ha to forskjellige facebook-sider og en nettside.

Fra 01.11.2021 vil både Kraftsenterets og Steinsmias facebook-sider slettes, og du vil finne all informasjon på www.Kraftsenteret.net
Siden er under jevnlig oppdatering hvor målet er å få overført mest mulig relevant info fra facebooksidene til nettsiden, slik at man finner svar på det man lurer på.

Har du spørsmål? Send en mail til elisabeth@kraftsenteret.net


For å få all informasjon du trenger fra Kraftsenteret, så fyll ut skjemaet for å abonnere på vårt Nyhetsbrev nedenfor. På denne måten får du tilgang til det siste – først!


NYHETSBREV

Kraftsenteret har ikke fått på plass lokaler for å kunne selge alle de enestående produktene våre, men vi jobber med saken. Abonnererer du på vårt Nyhetsbrev, vil du være den første til å få beskjed om hvor og når vi åpner!
I mellomtiden tilbyr Kraftsenteret terapi onsdag og fredag fra kontoret i Selbu, i tillegg til online-behandlinger.


Krystaller, mineraler, smykker og gaveartikler
Krystaller, mineraler, smykker og gaveartikler

Hos Kraftsenteret finner du et stort utvalg av krystaller, tromlede stener, rå stener, smykker og gaveartikler laget av sten.

TFT/EFT og Hypnoterapi
TFT/EFT og Hypnoterapi

Hos Kraftsenteret Kan du få hjelp med følelser og smerter vha terapiformene Tankefeltterapi, EFT (Emotional Freedom Technique) og Hypnoterapi.

Hudpleie og såper
Hudpleie og såper

Hos Kraftsenteret får du kjøpt hjemmelagede Dagkremer, Salver og Leppepomader laget av naturlige produkter og høykvalitets eteriske oljer med gode egenskaper.

Grafiske og kreative tjenester
Grafiske og kreative tjenester

Kraftsenteret har 25 års erfraing innen Grafiske fag og tilbyr Grafiske-, kreative- og markedsføringstjenester for små og mellomstore bedrifter.

Eteriske oljer
Eteriske oljer

Kraftsenteret har kunnskap om eteriske oljer og kan gi råd om hvordan man kan bruke de ifht emosjoner, smerter og andre plager.

Livsstil
Livsstil

Hvordan er man best aktiv?
Tips og råd og hvordan man kommer i form på en naturlig og behagelig måte.


Abonner på nyhetsbrevet og få all informasjon rett i din e-post.

NYHETSBREV