Her finner du livesendinger fra min facebookside: Kraftsenteret Elisabeth Sagfjæra. Dette er videoer som tar for seg TFT/EFT og hvordan du kan bruke denne kraftfulle selvhjelpsteknikken på deg selv for å dempe og redusere intensiteteten i følselser som dominerer livet ditt i for stor grad.
Du kan bruke disse videoene og teknikken aktivt og så ofte du vil.
Du kan dele innleggene med andre og legge den til i favorittene dine slik at du alltid har de tilgjengelige.

Nederst på siden finner du en meditasjon for indre ro og avslapping som jeg har laget selv. Du finner også en video som enkelt beskriver hva TFT er og hvordan den virker:

Her finner du direkte link til meditasjon og TFT-video på youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=V5mOBmFc4KE&list=PLTauq8ATYDPR6gqkaOl7NlSOK3r0g2EXA)

https://www.youtube.com/watch?v=EPBdfxyw3yw

Lykke til med bankingen!
Og trenger du mer hjelp med dine følelser, så tar du kontakt med meg på elisabeth@kraftsenteret.net

Elisabeth

Meditasjon for dyp avslapning

Dette er en enkel guidet meditasjon hvor du i løpet 3 minutter kan oppleve å få dempet den verste følelsen når du er i en livskrise. Gjør som følger: Sitt med rett rygg. Legg høyre håndflate i venstre, med håndflatene vendt opp og la de hvile i fanget med avslappede skuldre. Sett tommelfingre mot hverandre så de møtes som i en trekant. Fest blikket på nesetippen med begge øyne. Gap høyt opp og sett tungespiss mot ganen. Så begynner du å puste inn og ut gjennom nesen i 3 minutter. Jeg følger deg og guider deg gjennom hele meditasjonen.

Hvordan lage din egen bolster til Yoga

Du er bra nok! EFT-tapping på 90 sekunderTraneposisjonen fra Taoismen

Traneøvelsen er en øvelse for å balansere nervesystemet via solar plexus. Start og avslutt gjerne hver dag med denne øvelsen, og du vil etter noen uker merke endring ved at du føler deg roligere og mer avbalansert. Det er viktig at du fokuserer på ditt Solar Plexus område, da det er det som i Taoismen kalles «Hovedhjernen» i kroppen. Solar Plexus er plassert nær alle vitale organer og det er her alt springer ut ifra. Det er som regel i Solar Plexus spenninger og traumer fester seg, og ved hjelp av denne øvelsen kan du hjelpe deg selv til et mer balansert liv. Lykke til 🙂

Elisabeth


Tapping i 7 minutter for
følelse av uroHvordan virker Tankefeltteknikker og hva kan man oppnå med TFT?

Klikk her for youtube-video