De produktene du ser her er kun et veldig lite utvalg av det som finnes i butikken i Selbuveien 1589. Ta turen til butikken slik at du selv får se det enorme utvalget av krystaller, mineraler og smykker – samt mye annet spennende.

Apofylitt Dendritt

Denne vibrasjonsrike steinen har en mild, kjærlig energi. Energien kan hjelpe oss med å få tilgang til Akashic Records, og hjelpe oss med å huske tidligere liv for helbredelse. Brukt i åndelige og holistiske helbredelsesmetoder som Reiki, forbinder den oss med guddommelig energi fra kilde, erkeengler og lar den universelle livskraften flyte gjennom kroppen og rydde stillestående energi på veien.

Rosakvarts

Rosakvarts kommer i mange, mange vakre nyanser av rosa fra mange steder rundt om i verden. Den rosa fargen kan komme fra inneslutninger av jern og eller titan.
Du kan plassere en Rosakvarts på hjertet ditt og forestille deg at du puster inn fargen, la tankene slappe av, og det kan hjelpe deg med å vise deg den sanne situasjonen bak problemene som plager deg. Gjennom denne forståelsen kan du frigjøre disse problemene.

Forsteinet tre

Sies å gi ro, styrke og jording, og gir tid til frihet og ettertanke. Gir overblikk og overskudd, og roer ned irritasjoner. Er generelt styrkende på de fleste livsområder. En sten for håp og tro, og er egnet for den som ikke frykter sannheten. Sentrer og samler tanker, finn egen kraft og stimulerer konsentrasjonen.

Lilla Fluoritt

Lilla Fluoritt er medlem av Halides-familien. Dette mineralet kommer i alle slags lilla nyanser, fra lys lilla helt til dyp lilla.

Fluoritt øker mentale evner, bistår i rask organisering og bearbeiding av informasjon, og kan bringe mental klarhet og stabilitet til ens ellers kaotisk situasjon. Fluoritt absorberer negative energier fra miljøet og er effektiv på Aura- og Chakra rensing. 

Bergkrystall

Bergkrystall kommer fra mange steder rundt om i verden. Mange av dem har vakre regnbuer inne i krystallen!

Bergkrystall «Master Healeren» er også kjent som «Stone of Power» og forsterker energier eller intensjoner. Bergkrystall antas å beskytte mot negativitet, og åpne dørene til ditt høyere selv, og lindre smerte. 
Bergkrystall er lette å programmere og har en tendens til å holde seg mye lengre enn andre mineraler.

Ametyst/Bergkrystall

En kraftig og beskyttende stein, ametyst beskytter en fra alle former for negativ energi. Med sterke helbredende og rensende egenskaper, beroliger og stimulerer denne steinen sinnet til å gi mentalt fokus, følelsesmessig sentrering og åndelig bevissthet.

Ametyst Selvhealer Jordskjelv

Selvhealende kvartskrystaller er krystaller som har blitt skadet og reparert selv. De forskjellige typene inkluderer – selvhealende baser, selvhealende termineringsansikter og jordskjelvselvhealende krystaller.

Selvhealende kvartskrystaller fra jordskjelv – Disse krystallene har generelt vokst i klynger og har lidd under stor seismisk aktivitet. Krystallene knekker, og ender opp med å hvile på skrå mot en nabokrystall, hvorpå de så reparerer seg selv. Disse er den sjeldneste formen for selvhealende kvartskrystaller, og kalles av noen «Master Self Healed Quartz Crystals».

Ametyst Selvhealer Jordskjelv

Selvhealende kvartskrystaller er krystaller som har blitt skadet og reparert selv. De forskjellige typene inkluderer – selvhealende baser, selvhealende termineringsansikter og jordskjelvselvhealende krystaller.

Selvhealende kvartskrystaller fra jordskjelv – Disse krystallene har generelt vokst i klynger og har lidd under stor seismisk aktivitet. Krystallene knekker, og ender opp med å hvile på skrå mot en nabokrystall, hvorpå de så reparerer seg selv. Disse er den sjeldneste formen for selvhealende kvartskrystaller, og kalles av noen «Master Self Healed Quartz Crystals».

Ametyst Septer

Septerkvartskrystaller har en kvartskrystall dannet over toppen av en annen kvartskrystall som en krone. De kan være et hvilket som helst antall varianter; som Røykkvarts, Amethyst og Elestial.

Disse krystallene er symboler på makt. Energien strømmer til hjertet (sentrum) av alt. De er energikraftverk og viser respekt når de bruker dem. Et kvarts septer er en kraftig manifesterende krystall og må brukes med omhu. Sørg for at det er noe du virkelig ønsker, eller enda viktigere, faktisk trenger! Kvarts septerkrystaller hjelper en med selvtilgivelse.

Bergkrystall Kuler
8 cm og 5 cm i diameter.

Bergkrystall er også kjent som «Stone of Power» og forsterker energier eller intensjoner. Bergkrystall antas å beskytte mot negativitet, og åpne dørene til ditt høyere selv, og lindre smerte. 
Bergkrystall er lette å programmere og har en tendens til å holde seg mye lengre enn andre mineraler.

Charoitt

Charoitt er medlem av Silikat-familien. Den kommer både i massiv og sjelden krystallinsk form, med farge som spenner fra lilla med hvit/svart.
Charoitt er et svært sjeldent silikat mineral som først ble oppdsget på 1940-tallet og først beskrevet i 1978. Den finnes kun ved Chara River i Sakha Republic i Sibir, Russland.

Charoites metafysiske egenskaper:
Åndelighet, renselse.
Transformasjon, renser aura og chakra, åpner hjertet og stimulerer betingelsesløs kjærlighet.
Bra for blodtrykk og puls. Forbedrer søvn.
Kronchakra og hjertechakra.
Passer godt sammen med Celestin

Citrin/røykkvarts enkeltterminert

Røykkvartsen forankrer, beskytter og avgifter. Den fjerner stress og negativ energi, og er perfekt å bruke til en space clearing i hjemmet. Dessuten er den bra for magen, bena og musklene, og gir positive tanker.

Citrin får sin kraft fra solen, som både renser, varmer og tilfører krystallen energi. Den er svært beskyttende og dette gjør Citrin til et flott verktøy for transmutere negativ energi. Citrin øker selvdisiplin og viljestyrke, og tiltrekker profesjonell suksess og rikdom.

Smaragd

Smaragd er medlem av Beryl-familien. Den kommer i både massiv og krystallinsk form, med farge som varierer fra lys til mørkegrønn.

Smaragd er balansens stein, det være seg chakraer, følelser, celler og mer – Absolutt alt er kjøpt tilbake i balanse! Ikke bare det, energien støtter og nærer deg på alle nivåer. Denne krystallen er virkelig en mesterhealer.

Bruk Smaragd under meditasjon for å øke selvtillit og egenverdi. Det vil gi deg trygghet i dine egne kreative evner – Deretter gir du energi til dem, slik at en kan nå sitt fulle potensial! I gruppemeditasjon oppfordrer Emerald til ærlig, åpen og respektfull kommunikasjon mellom alle medlemmer av gruppen.

Brukt i eliksirform, styrker Smaragd hjertet, nyrene, leveren og bukspyttkjertelen. Denne krystallen har alvorlige avgiftende egenskaper, så det anbefales å drikke mye vann for å hjelpe til med å skylle kroppen ren gjennom hele renseprosessen.

Azuritt

Azuritt er medlem av Kopper-familien og kommer i dyp blå farger.
Azuritt er spesielt nyttig for å lindre fobier, angst og irrasjonelle tankemønstre. Det er et veldig inspirerende mineral og bør være en av de ultimate krystallene å jobbe med for enhver ambisiøs kunstner innen et gitt kunstnerisk felt. Azuritt inspirerer til flotte visjoner og tanker og hjelper en med å kommunisere disse kreasjonene – det være seg gjennom stemme, maleri, musikk eller et hvilket som helst kunstnerisk medium.

Azuritt er en sterk løser av negative mønstre og installerer en dyp følelse av medfølelse ved å gi en veldig sterk kobling mellom den logiske siden av hjernen og medfølelsen til hjertesenteret. Dette gir ofte svært empatiske praktiske løsninger på et gitt problem eller problem man kan bli konfrontert med.

Pyritt

Pyritt er av Sulfid-familien. Pyritt har en vakker gullfarge, danner seg i klynger og viser seg ofte i og på andre mineraler som Fluoritt, Lapis, Aventurin og Kvarts.

Pyritten er en sterk stein som sier «Du skal tro at du er noe» – da den avgir vibrasjoner som styrke, beskyttelse, robusthet og selvtillit der du kan gi slipp på selvundertrykkelse. Den kan også bidra til at du vil se deg akkurat slik du er – uten den selvdømmende kraften.

Pyritt er et jerndisulfid med 47 prosent jern og 53 prosent svovel. De krystallformer som forekommer oftest, er terning, oktaeder og pentagondodekaeder, som også kalles pyritoeder. Pyritt har messinggul farge og metallisk glans. Hardheten er så høy at mineralet ikke lar seg risse med kniv.

Chrysocolla

Rolig. Støttende. Hjelper ved meditasjon og kommunikasjon. Hjelper med å akseptere situasjonen og gi sinnsro og indre styrke. Stabiliserer og healer både hjemmet og personlige forhold. Chrysocolla beroliger, renser og gjenskaper energi i alle chakra og samstemmer med the divine. (Hentet fra «Den store bog om krystaller» av Judy Hall)

Turkis

En effektiv healer som gir trøst til ånden og velvære til kroppen. Den er en beskyttende sten som har vært brukt som amulett siden tidenes morgen. Turkis fremmer spirituell harmonisering og forsterker kommunikasjon med den fysiske og de spirituelle verdener.
Den er styrkende for både mentalt og fysisk ubehag. (Hentet fra «Den store bog om krystaller» av Judy Hall)

Lommestener

Flere forskjellige varianter.
Sodalitt, Mose-agat, Tigerøye, Bergkrystall m.fl.

Olivin (Peridot)

Olivin er medlem av Olivinfamilien. Dennkommer enten i massiv eller krystallinsk form, med farge som spenner fra oliven til knall grønn.

Kreativ innsikt, renser den eteriske kroppen.

Denne krystallen fremmer mental og følelsesmessig klarhet, tålmodighet og et økt positivt syn på livet.
Brukt under meditasjon forsterker Peridot/Olivin psykiske/klarsynte evner sammen med kreative visualisering gsteknikker. Den aktiverer hjertechakraet og bidrar til å skape en balansetilstand på tvers av bevissthetsnivåer.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli medlem av silikat familien.
Den kommer i lys til dyp azurblått med vakre glitrende flekker av #pyritt i seg.

Lapis Lazuli er en utmerket sten for kommunikasjon og gir en mot til å si sannheten eller til å tørre gjøre det en må for å balansere tidligere undertrykte følelser.
Dette gjelder spesielt ubalansene ved de mentale aspektene ved menneskets bevissthet. Bær den gjerne rundt halsen. Pyritten i Lapia Lazuli har en jordende energi for ekstra mot, samtidig som den bringer tilfredshet og ro inn i ligningen.
Passer bra for deg som lider av #sjøsykhet eller #svimmelhet.

Fluoritt

Fluoritt er medlem av Haylidesfamilien og kommer I mange farger, inkludert blå, gul, grønn, rosa, lilla, regnbue og hvit.

All fluoritt lindrer stress og angst. Den styrker og balanserer den eteriske strukturen i kroppen og justerer den med lysstrømmer. Fluoritt er krystallen for læring, og passer derfor enhver student.

Hver farge av Fluoritt har sin egen kraft, så ta en titt på nettsiden www.crystal-infotmation.com for mer info om hver type.

Leirstein fra Selbu

Prehnitt fra India

Rubin

Månesten

Iolitt (Cordieritt)

Stromatolitt

Akvamarin

Dalmatinerjaspis

Jet

Gul Kalsitt

Gul Fluoritt

Botswana-agat

Sølv-Obsidian

Combarlita-egg

Picasso-agat