Minikurs: Hvordan klare å stå foran forsamlinger igjen?

Visste du at frykten for å stå foran forsamlinger er den største frykten blant folk flest verden over?
Til og med større enn frykten for å dø?

Jeg driver for tiden og utvikler et kurs som kan hjelpe deg å overvinne denne frykten. Teknikkene du vil lære er Tankefeltteknikker og EFT-teknikker som er rettet spesifikt mot dette temaet.

Er du representant for en bedrift som ønsker å tilby dette kurset til dine ansatte, så kan jeg tilrettelegge for kurs på arbeidsplassen.


Hva er TFT (Tankefeltterapi)?

Tankefeltterapi er en behandlingsmetode innen energipsykologi. Det regnes som en selvhjelpsmetode, avspenningsteknikk og et mestringsverktøy hvor man bruker tankefeltteknikker ved problematiske følelser.

I behandlingen brukes lett fingerbanking på bestemte steder på kroppen (energipunkter) mens man tenker på det man har negative følelser for.

Stimuleringen av energipunktene antas å sette i gang et indre reparasjonssystem for uønskede følelser. Disse følelsene kan være irrasjonelle i seg selv (eks. fobier) eller irrasjonelle i sin intensitet (eks. sterk angst flere tiår etter en traumatisk hendelse).

Hvordan kan dette benyttes ved angsten for å stå foran forsamlinger?

Den rasjonelle delen av deg vet at det ikke finnes farlig i det hele tatt å stå foran en forsamling å snakke. Men faktum er at det hjelper veldig lite å ha en rasjonell forståelse av dette så lenge følelsene dine knuser fornuften!

Du prøver ved hjelp av tankene dine å kontrollere pulsen som øker, svetten i panna, ringingen i ørene, tunnellsynet som framtrer, skjelvingen i bena, svimmelheten… Men ingenting funker, og kroppen tar over og du klarer det ikke.

Ved hjelp av tankefeltteknikker og EFT kan du både redusere følelsens intensitet der og da, samt at du kan finne fram til årsaken til frykten og redusere den følelsen som er koblet til dette.

På kurset vil du først og fremst lære deg hva du kan gjøre i forkant av eksponeringen (stå foran en folkemengde) og i tillegg lærer du deg hva du kan gjøre idet følelsen inntrer.

Er du interessert? Ta kontakt på epost: elisabeth@kraftsenteret.net
eller ring meg på 93036919.

Du er alltid velkommen til Kraftsenteret 🙂