Så hyggelig at du har funnet veien til ditt Kraftsenter!


Mitt navn er Elisabeth Sagfjæra og jeg er MUIS-sertifisert Reg. Tankefeltterapeut fra Mats Uldal International School of TFT, EFT-terapeut og Hypnoterapeut fra Lionheart Training/Hypnoterapiskolen ved Steve Burgess, samt at jeg sertifisert Yin Yoga-instruktør fra Magdalena Mecweld; Yinyoga, Stockholm.

Jeg har så lyst til å fortelle deg hvorfor jeg er der jeg er i dag.

Lang historie kort:
Etter å ha følt at jeg over en lengre periode ikke følte glede over livet, til tross for at livet tross alt «var på stell», rotet jeg meg inn på en yogaklasse i Medi Yoga. Dette snudde om på alt!
Jeg meldte meg på alt som var av MediYoga kurs. Jeg praktiserte også hjemme på alle mulige og umulige plasser i huset med 4 barn spredt rundt omkring. Etter noen måneder kjente jeg en veldig forskjell – en ro in meg selv jeg aldri hadde kjent tidligere.

Sakte men sikkert begynte jeg å kjenne på et stadig større behov for å hjelpe andre mennesker som hadde det vondt – slik jeg hadde opplevd å ha det. Men hvordan?
En dag fikk jeg vite at Mats Uldal skulle holde i Tankefeltterapi-utdanning i Trondheim.

Jeg meldte meg på og fullførte utdanningen – til tross for at min mentor og ledestjerne, Mats Uldal, døde brått fra oss alle rett før avslutningen på utdanningen. Jeg fikk diplomet og begynte å praktisere fra mitt hjemmekontor i min bedrift Din Tankefeltterapeut.

I mai 2018 fullførte YinYoga-utdanning og i desember 2018 fullførte jeg min EFT og Hypnoterapeut-utdanning.

I september 2019 gikk jeg fra jobben min som Grafisk Formgiver i Coop hvor jeg hadde jobbet i 15 år, og startet Kraftsenteret AS i nye lokaler i Malvik. I dag tar jeg imot klienter i Selbu, Malvik og Frøya.


HVA ER TFT?
TFT (Tankefeltterapi) er en behandlingsform som er sammensatt av elementer fra tradisjonell kinesisk medisin, akupressur, kinesiologi og kognitiv terapi. Ved hjelp av muskeltesting på tusenvis av klienter over flere år på 1980-tallet, kom den anerkjente amerikanske psykologen Dr. Callahan fram til hvilke punkter som fungerte best og i hvilken rekkefølge de burde stimuleres for å fungere best. TFT er en metode hvor man tar i bruk kroppens eget reparasjonssystem for unødvendige følelser og spenninger. Denne metoden ser ut til å være svært effektiv for å dempe eller fjerne følelser og spenninger som er irrasjonelle eller irrasjonelt sterke. I tillegg bruker vi avanserte spørreteknikker for å avdekke og aktivere de uønskede følelsene. Vi banker lett på akupressurpunktene for å aktivere kroppens evne til å hjelpe seg selv. Dette er en enkel metode som er lett å lære, den har ingen kjente bivirkninger og effekten er ofte lett obeserverbar. Jeg liker å si det på denne måten: Hvis du kutter deg eller får et sår på kroppen vil du oppleve at kroppen selv fixer opp i dette. Først blør du, så stopper blødningen, blodet koagulerer, det danner seg en skorpe , det begynner å klø idet det dannes nye celler for å reparere skaden. Så sitter du kanskje igjen med et arr som et minne om hva du har vært utsatt for. Likedan tenker vi at det er for de følelsesmessige sårene vi får igjennom livet. Kroppen har et eget reparasjonssystem for disse og det er dette reparasjonssystemet vi aktiverer ved å banke på de forskjellige energipunktene som benyttes i TFT.

Desember 2018 mottok jeg diplomet som Hypnoterapeut med EFT, Past life Regresjon og Reinkarnasjonsterapi, Røykestopp Masterclass og Vektreduksjon Masterclass fra Steve Burgess Lionheart Training Hypnoterapiskolen. I en time med hypnoterapi fører jeg klienten inn transe etter å ha hørt klientens historie. Dette gjøres ved noe man kaller en induksjonsprosedyre. Selv om det er mange forskjellige induksjonsmåter i hypnoterapi, så inneholder de fleste forslag om avslapning, ro og velvære. Mennesker reagere på hypnose forskjellig. Noen beskriver det som en forandret bevissthetstilstand, andre beskriver det som en normal tilstand av fokusert oppmerksomhet, der de føler seg rolige og avslappet.På tross av hvordan og i hvilken grad de responderer, beskriver de fleste mennesker det som en svært behagelig opplevelse.

Med alle disse fantastiske verktøyene kan man komme langt i å hjelpe mennesker som sliter med angst, sinne, sjalusi, tungsinn, fobi, allergi, vektproblemer, røyk/snus-avhengighet, selvbildeproblemer, selvtillitsproblemer, indre uro, stress osv. osv.

Det er kroppen og underbevisstheten selv som løser problemene – TFT/EFT og Hypnoterapi er bare et verktøy.

Velkommen til en prat!