DEN STØRSTE FEILEN DU KAN GJØRE MED TFT –
ER Å IKKE BRUKE DET !!!!

På bare 3 timer lærer du hvordan du kan hjelpe deg selv og dine nærmeste med å redusere eller ta bort stress, spenninger, smerte, og begrensende/vonde følelser.

TFT som selvhjelpsteknikk er enkel å lære, enkel å bruke, virker ofte og raskt. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en dyktig TFT-terapeut.

TFT er å stimulere kroppens meridiansystem samtidig som en følelse er aktiv. Stimuleringen kan like gjerne gjøres av klienten selv som av terapeuten. Derfor er TFT meget godt egnet både som selvhjelpsteknikk og for en terapeut til å hjelpe via nettet. Dette er selvsagt enda mer aktuelt slik situasjonen er nå.På mini-kurset får du høre om, se og oppleve TFT i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Kurset er interaktivt så du kan stille spørsmål underveis.

Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT. Metoden brukes også stadig oftere til prestasjonsforbedring innen toppidrett, kultur og i næringslivet.

# DEL 1 AV KURSET ER GRATIS!
Da vil du få informasjon på mail om hva TFT er og hva det kan brukes til.
(Du melder deg på pr telefon/mail – se under.)

Du får før kurset tilsendt mail med en link til Zoom. Det er veldig enkelt og krever ingen forkunnskaper.#DEL 2 AV KURSET (online):
Du får opplæring i HVORDAN du kan bruke TFT på deg selv og andre.

# DEL 2 av kurset foregår via linken fra Zoom.Pris: kr. 549,- og kursdato er tirsdag 2. februar kl 17-20.

EARLYBIRD!!!
Om du melder deg på innen 26.01. får du 20% rabatt og du betaler kun kr 439.-(Betaling på faktura i forkant av kurset.

Du kan også bestemme deg for å gjennomføre siste del etter å ha vært med på første del.)

Kursholder Elisabeth Sagfjæra er en svært dyktig TFT-terapeut og er den første som satte igang online TFT-minikurs i Norge. Hun er eier og har drevet Kraftsenteret AS siden 2016.

Påmelding/mer informasjon, ta kontakt:
elisabeth@kraftsenteret.net,
mobil 93036919