Kjenner du noen som sliter med irrasjonelle følelser eller irrasjonelt sterke følelser slik som sjalusi, sorg, sinne, fobi, angst, smerter, spenninger, stress osv?
Tenker du i ditt stille sinn at din venn absolutt burde fått anledning til å prøve Tankefeltterapi, men du vet at vennen din kanskje ikke har økonomi til å prøve en time?
Da er en alldeles nydelig julegave som et gavekort på Tankefeltterapi det beste din venn kan få 🙂
Hos meg får du 90 minutter Tankefeltterapi for kr 900.-
Da får du den første behandlingstimen, samt at du i tillegg lærer deg banketeknikkene slik at du kan bruke de på deg selv i hverdagen.
I og med at dette er det som kalles energibehandling og jeg bruker en teknikk som heter banking eller tapping på energipunkter på kroppen, så har du som klient med andre ord et av de kraftigste selvhjelpsverktøyene med deg over alt hvor du går – dvs dine egne fingre 🙂 Dette er fordi vi TFT-terapeuter alltid er opptatt av at klientene skal lære seg å bruke teknikkene selv for å kunne bruke de når de merker at følelsene er i ferd med å ta overhånd <3
Så du er hjertelig velkommen til å kjøpe et gavekort til en du bryr deg ekstra mye om <3
Ta kontakt med meg på: elisabeth@kraftsenteret.net eller 93036919

Tankefeltterapi er en behandlingsmetode innen energipsykologi. Det regnes som en selvhjelpsmetode og et mestringsverktøy hvor man bruker tankefeltteknikker ved problematiske følelser.

I behandlingen brukes lett fingerbanking på bestemte steder på kroppen mens man tenker på det man har negative følelser for.

Det antas at alle hendelser i livet som fører til spenningstilstander kan være opphav til følelsesmessige problemer. Teorien er at tanker og følelser sitter lagret i et felt som oppstår når vi tenker. Som alle andre «felt» er dette feltet usynlig men med krefter til å påvirke noe som har tyngde og vekt, i dette tilfellet, hjernen. Dette tankefeltet inneholder frekvenser med all informasjon om det vi tenker på, og informasjon som skaper den tilhørende følelsen.

På alle frekvenser kan det oppstå feil, som på en radio som skurrer. Angst, fobier og depresjoner ser ut til å være frekvensfeil som har oppstått i noen av svingningene i tankefeltet. Hjernen leser feilfrekvensen, og sender ut signaler til kroppen som skaper angst. En person som har fobi eller angst for slanger, vil føle ubehag og frykt bare ved tanken på en hoggorm mens en annen person kan stå å se på en orm helt uten angst. Stress, sterke opplevelser eller medikamenter kan forstyrre «følelses-frekvensene» våre, og dermed utløse angst.

Denne teorien brukes sammen med kunnskapen om at kroppen inneholder energibaner, som i viten fra Østen og TKM-Tradisjonell Kinesisk Medisin, som også brukes i Akupunktur og Akupressur. Men i stedet for å sette nåler  og punktere huden eller trykke, bruker man i TFT akupressur, det vil si lett fingerbanking mot energipunktene. Bankingen på energipunktene søker å fininnstille feilfrekvensen. Når den er blitt harmonisk, er man helt kvitt den vonde følelsen. Utøvere sammenligner dette med en radio eller TV. Ved skurr fininstiller vi inntil skurret er borte. På kroppen fortsetter vi til vi føler at ubehaget er borte. Det er likheter på flere områder. Akkurat som det ikke spiller noen rolle hvor lenge skurret har vært på en radiokanal, ser det ikke ut til å spille noen rolle hvor lenge man har hatt f.eks. angst. Selv etter årevis med daglig angst kan ubehaget hjelpes. TFT tar ikke bort evnen til å føle frykt eller angst, men intensiteten i det ubehagelige.