Snerting Ranch 25. – 27. oktober 2019

Utsikt fra Gapahuken hos Snerting Ranch.

Føler du et behov for å bruke litt tid på deg selv?

Ønsker du å lære deg enkle YinYoga-øvelser for økt fysisk, emosjonelt og mentalt velvære?

Har du lyst til å lære deg den enestående behandlingsmetoden Tankefeltteknikker til eget bruk? Da anbefaler jeg deg å hive deg på denne unike muligheten!

Du trenger ingen erfaring eller forkunnskap innen verken yoga eller TFT for å kunne delta på denne retreaten. Det eneste du trenger et et ønske eller et behov for å finne fram til ro og fred inni deg, lære deg teknikker du kan bruke i det daglige for en bedre hverdag og at du ser nytten i å sette av en helg for å gi deg selv en god opplevelse som vil sitte i deg lenge etter at denne helgen er over.

Det er nettopp for å kunne gi DEG akkurat det påfyllet, den roen og opplevelsen av å kunne være til stede her og nå og tørre å kjenne på hvor godt det er og hvor godt det gjør oss at jeg arrangerer denne YinYoga-/TFT-retreaten.
Vi vil tilbringe helgen på Snerting Ranch som er drevet og eid av min gode TFT-venninne Mona Dolmen og hennes mann Jon Leira.Snerting Ranch ligger i naturskjønne omgivelser på Inderøy ca 1 t 45 minutter fra Trondheim. Det er en besøksgård for barn og de har derfor både hester, geiter og kyr på gården. De driver økologisk storfedrift.
På denne retreaten tenker jeg å tilby følgende:


YinYoga-klasser, meditasjoner, lange dype pusteøvelser

Se her hvordan du lager din egen bolster som du skal ha med https://kraftsenteret.net/video/

Slapp av…! 😉 Dette er bare et illustrasjonsbilde. Yin Yoga er en type yoga hvor du selv bestemmer hvor langt inn i stillingen du kommer.Minikurset mitt ”En enkel innføring i Tankefeltteknikker”

Tankefeltteknikker en teknikk som veldig ofte reduserer eller tar bort hodepine og spenningssmerter.
Og som ofte reduserer eller tar bort vonde og uønskede følelser som f.eks. fobier. sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet?
Her får du en forenklet innføring i hvordan du kan bruke disse enkle teknikkene på deg selv eller andre.

I løpet av de 3 timene dette mini-kurset varer får du også høre om, se og oppleve TFT i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever.

Ved kurset slutt får du et skjema med beskrivelse av behandlingspunktene og de viktigste teknikkene slik at du selv kan bruke dette.
En enkel innføring i meridianer og soneterapi til eget bruk.

Her vil det bli gitt en enkel innføring i meridianer og hvordan vi ved enkle grep kan hjelpe oss selv til en bedre hverdag med grunnleggende soneterapi.

Presentasjon av doTerras essensielle oljer og deres unike evner til økt fysisk, psykisk og emosjonelt velvære.

Her vil det blir gitt en demonstrasjon av doTerras unike essensielle oljer og deres funksjon ifht fysisk, psykisk og emosjonelt velvære.
Plan for helgen

Vi møtes ved Tømmerhuset på Snerting Ranch fredag 25.10. kl 11:30 til felles lunch og informasjon om programmet og innlosjerer oss.

Alle sørger selv for transport fram til Tømmerhuset på Snerting Ranch på Inderøy. Mona og Jon kan hente på togstasjonen.


Felles måltider som man lager:

Fredag 25.10.: kveldsmat

Lørdag 26.10.: frokost/lunch/kveldsmat

Søndag 27.10.: frokost/lunch


Middag:
2 dager (fredag og lørdag). Lages ferdig fra vertskapet

Hjemreise:
søndag kl 13:00 etter å ha spist lunch og hatt en oppsummering av oppholdet.Mona Dolmen og meg foran hoveddøra på Tømmerhuset på Snerting Ranch.


Fasiliteter:

Vi disponerer et stort hus som heter Tømmerhuset på Snerting Ranch hvor vi har et stort oppholdsrom med spisebord til 18, sofakrok og sittegruppe. Det er her inne vi kommer til å ha noen av yinyogatimene og innta våre måltider.

Her er det 3 soverom med hvert sitt bad.

Dolly Parton i første etasje:
En dobbelseng + stort bad (1 – 2 personer).
Her må man dele seng med en bekjent eller bestille eget rom for kr 500 ekstra. Eget stort bad.

John Wayne i andre etasje:
Dobbeltseng + køyeseng + lite bad (3 personer)
Her kan man dele dobbeltseng med en bekjent eller bestille egen dobbeltseng for kr 300.- ekstra.
En køyeseng med to sengeplasser. Oppsatt pris.

Sitting Bull i andre etasje:

Dobbeltseng + køyeseng + lite bad (3 personer)
Her kan man dele dobbeltseng med en bekjent eller bestille egen dobbeltseng for kr 300.- ekstra.
En køyeseng med to sengeplasser. Oppsatt pris.


Opplegg for helgen:

 • Oppmøte fredag 25.10. kl 11:00 i Tømmerhuset på Snerting Ranch.
 • Innkvartering på rommene.
 • 11:30: Felles lunch.
  Her blir helgens program presentert.
 • 13:00: Avgang til gapahuken for meditasjon og YinYoga-time ute.
  Varighet ca 90 minutter.
 • Tilbake til Tømmerhuset for forberedelser til middag
 • 15:30: Middag ved vertskapet
 • 17:00: Meditasjon og lett yoga
 • 18:00 – 20:00: Fritid. Det oppfordres til stille omgang med hverandre og respektere behovet for stillhet og muligheten til å gå på oppdagelsesferd innover i seg selv. Benytt gjerne naturen rundt hovedhuset med de fine stiene rundt omkring. Vertskapet informerer om disse. Ellers kan vi fyre opp bålpanna i gapahuken og tilbringe tid i rolig samvær.
 • 20:00: Felles kveldsmat
 • 21 og utover – fritid
 • 23:00: Bør være stille i huset  Lørdag 26.10.
 • 08:30: Meditasjon. Alle oppfordres til stille omgang med deltakerne før meditasjonen.
 • 09:00: Frokost
 • 10:00 – 13:00: TFT minikurs. En enkel innføring i tankefeltteknikker, meridianer og energibehandling. Pause kl 11:00 – 11:15 med frukt, nøtter, te og annet.
 • 13:00: Felles lunch
 • 14:30: YinYoga 90 minutter. Inne eller ute på terrassen i Tømmerhuset.
 • 16:30: Middag ved vertskapet
 • 17:30-18:30: Enkel gjennomgang av grunnleggende fotsoneterapi for eget bruk.
 • 19:00 – 20:00: doTerra essensielle oljer presentasjon
 • 20:00: Felles kveldsmat
 • 20:30: Fritid. Det oppfordres til stille omgang med hverandre og respektere behovet for stillhet og muligheten til å gå på oppdagelsesferd innover i seg selv. Benytt gjerne naturen rundt hovedhuset med de fine stiene rundt omkring. Vertskapet informerer om disse.
  Ellers kan vi fyre opp bålpanna i gapahuken og tilbringe tid i rolig samvær.
 • 23:00: Bør være stille i huset

Søndag 27.10

 • 08:30: Meditasjon. Alle oppfordres til stille omgang med deltakerne før meditasjonen.
 • 09:00: Frokost
 • 10:00 – 11:30: YinYoga 90 minutter
 • 12:00: Felles lunch og oppsummering av oppholdet.


Det vil av Mona Dolmen bli gitt tilbud om individuell coaching-time ila fritiden dere disponerer. Her får man muligheten til å kunne ta tak i konkrete utfordringer dere kan få løst opp i og dermed komme enda dypere inn i dere selv fortere – og dermed få enda større utbytte av helgen.
Kr 500,- ekstra for 45 min. Normalt kr 850,-

Veiledende priser på de tilbudene dere får i løpet av helgen:

 • 4 x Yin Yoga time: kr 200.- = kr 800.-
 • TFT en enkel innføring: kr 450.-
 • Presentasjon av doTerra essensielle oljer: kr 400.-
 • Enkel innføring i soneterapi til eget bruk: kr 300.-
 • Til sammen kr 1950.-
 • I tillegg kommer mat for 3 dager + 2 overnattinger = 1950 x 2,5 =
  kr. 4875.- (Priseks. fra Fossheim Hotell)

Kraftsenterets pris pr. pers:
Kr. 3500.- inkl mat og overnatting fra fredag til søndag.

Påmeldingen er bindende og betales via tilsendt faktura.
Du kan melde deg på ved å trykke på knappen under som oppretter en mail til meg og hvor jeg kan sende deg en faktura.Hva er YinYoga:

I yinyoga finner du roen med enkle øvelser. Vi jobber med fleksibilitet og mobilitet i bindevev, dyp muskulatur, ledd og sener. Yin yoga er en meditativ yogastil som kan praktiseres av alle. Alle øvelsene utføres liggende eller sittende, og tilpasses til alle. Vi er i hver posisjon i 3-5 minutter.

Yin yoga både mykner, åpner og styrker kropp og sinn. Du vil gjerne oppleve økt velvære, bedre søvn og styrket mental helse. Du trenger hverken være myk eller å ha praktisert yoga tidligere. Det blir hands-on justeringer og yogamasasje. Etter denne økten vil du garantert sove godt.


Hva er TFT:

Tankefeltterapi er en behandlingsmetode innen energipsykologi og en selvhjelpsmetode og et mestringsverktøy hvor man bruker tankefeltteknikker ved problematiske følelser.

Tankefeltterapi er en behandlingsmetode men brukes også som en selvhjelpsmetode eller et mestringsverktøy. I behandlingen brukes lett fingerbanking på bestemte steder på kroppen mens man tenker på det man har negative følelser for.

I dag brukes TFT av ulike behandlere over hele verden – psykologer psykiatere, medisinere, homeopater, akupunktører, kinesiologer, kognitiv terapi, tannleger, sosialarbeidere, sykepleiere osv.


TFT har blant annet blitt brukt ved:

Traumer
Panikk/angst anfall
Sorg og kjærlighetssorg
Skyldfølelse
Avhengighet
Fobier
Lese og skrivevansker
Stress
Sinne/sjalusi
Tvangstanker/lidelser
Mange typer fysiske smerter
Konsentrasjonsvansker
Depresjon
Seksuelle problemer
Samlivsproblemer
Hyperaktivitet
Tannlegeskrekk

Tankefeltterapi, TFT brukes ofte i kombinasjon med andre behandlingsmetoder.

I behandling av personer med angst, uro, sorg, traumer og smerter som for eksempel hodepine, avdekkes og aktiveres først den problematiske følelsen. Deretter stimuleres bestemte punkter i bestemte rekkefølger med lett fingerbanking.

Selve behandlingen er altså stimuleringen av energisystemet mens en uønsket følelse er aktiv. Dette fører til, ifølge pasientene, at den uønskede følelsen dempes i intensitet eller fjernes.

Stimuleringen av energipunktene antas å sette i gang et indre reparasjonssystem for uønskede følelser. Disse følelsene kan være irrasjonelle i seg selv (eks. fobier) eller irrasjonelle i sin intensitet (eks. sterk angst flere tiår etter en traumatisk hendelse).

TFT er også en selvhjelpsmetode eller et mestringsverktøy og det vektlegges at man selv lærer de korrekte metodene for behandling til selvhjelp utenom behandlingstimene når problematiske følelser oppstår.

Det sies gjerne at TFT er til hjelp mot de ubehagelige følelsene som livet gir, ikke en vaksine mot livet og at dersom omgivelsene eller miljøet man er i er forferdelige, vil vonde følelser kunne komme tilbake.


Hva er EFT?

EFT er en behandlingsteknikk hvor du banker lett på noen beroligende punkter på kroppen samtidig som du retter oppmerksomheten mot det som er problemet, enten det er en fysisk plage eller vonde følelser.
Det er i prinsippet det samme som EFT, med små unntak.


Snerting Ranch ligger i skjermede omgivelser. Total stillhet, skjønn natur og mange forskjellige dyr skaper en god atmosfære. Stedet er også er særs godt egnet for deg som ønsker å finne ro og få påfyll av energi. Ingen som forstyrrer, store og fine lokaler og fasiliteter året rundt.Åpne beiter med kjøttfe og hester. Rundt ranchen ligger den Gyldne Omvei – en nasjonal turistattraksjon med mange muligheter.

Snerting Ranch ligger idyllisk og solfylt til; 3 km sørvest for Kjerknesvågen. Ca 25 minutters kjøring fra Steinkjer, og 1,5 time fra Trondheim Lufthavn Værnes.

Nærmeste togstasjon: Røra eller Steinkjer.Ranchen er godt skiltet fra fylkesvegen (231 / Letnesvegen) som går forbi.Påmelding

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.